domingo, 15 de febrero de 2009

MATÍ ENTRETINGUT

Avui ha estat un matí prou entretingut i emocionant, i us preguntareu perquè.
Com molts de vosaltres ja sabeu, i us dono gràcies per preguntar pel meu estat, segueixo sense poder tocar la bici degut a una tonta caiguda amb la BTT.
Aquest matí he decidit deixar al meu fill amb la seva mare a casa i jo he anat a caminar amb el meu pare per la zona del barranc de la Raval de la Llet, pel Coll de l'Alba i l'ermita de Mig Camí. Hem decidit fer aquesta ruta perquè avui es cel·lebrava la cursa social de Tortosa que contava amb la Volta a Som i final a l'ermita de Mig Camí.

Per parlar-vos de la sortida us deixo al meu germà que ha estat un dels protagonistes de la social.
De protagonista res, una mica intrepit si ja que coneixia el recorregut i no he volgut aprofitar-ho ja que el final era excepcional i bó per a les nostres característiques copicraneals.
El resum del dia d'avui és 1:20h de carrera 1:10h escapat (cadacop en escapats diferents que anaven caent) 166ppm de mitjà 180ppm de màxima 95rpm de mitjà 120rpm de màxima 37,5km/h i les cames bastant endolorides.

També molt bona carrera de Pep que ha sapigut estar al final en los bons i ha pogut semi disputar l'arribada final a l'ermita de Mig Cami.

L'any vinent més. Per cert han grabat tota la cursa en la que he pogut chupa bastanta camara tipo Voeckler, suposo que ho faran per tv si se l'horari ja ho diré (per als ciclistes que han corregut este matí).

2 comentarios:

Administrador dijo...

Molt bé màquina, llàstima de no poder arribar amb l'escapada... però de totes maneres molt bé!! a la pròxima millor!!

e.martorell

JORDI RUBIO COMPTE dijo...

Hola Alex, sóc company del Jose que es va escapar amb tu.
La cursa ha molat. Ens veiem a Montroig.