lunes, 16 de febrero de 2009

FELICIDADES MAQUINA!!!


Hoy es lunes Post-Social de Tortosa. Os parecerá que soy un pesado, un pelota o que lo digo porqué es mi hermano Alex, pero todavía estoy flipando de lo que hizo ayer por la mañana en la social, lástima que no pudo apuntillar y que no pude seguir la carrera de cerca. Espero que lo retransmitan en la cadena local, ya que me han dicho que lo grabaron todo.



Pues bien, a lo que iba, ayer hizo un carrerón, lo que demuestra lo fuerte que se está poniendo. Muchos dirán que el pelotón les estaba controlando a él y al grupo de escapados, pero decídme cuantos de vosotros, de los que están chupando rueda en el grupo, teneis el convencimiento de saltar y aguantar una escapada hasta casi el final, con la certeza de que no tendría fruto. Sé ve tan fácil desde el pelotón. Al terminar, mucha gente le decía que fué tonto por haber saltado tan pronto, ya que seguro que no llegaría al final, y que hubiese tenido que reservarse para entonces. Pero, y si hubiese llegado?, muchos le apoyarías diciendo que es un tipo decidido, que puso coraje (i va esgarrar-se el traje) aguantando casi toda la carrera. Esta es una reflexión que hago para todos nosotros (me incluyo) que siempre vamos en el pelotón aguantando los tirones, y que no se deciden nunca por miedo, pensando que no están preparados, que seguro que ni aguanta 50m y hace el ridículo. NO LO HEMOS PROBADO Y POR ELLO NO PODEMOS OPINAR.


ALEX TE FELICITO POR LA CARRERA QUE HICISTE AYER, ME SIENTO ORGULLOSO, Y ESO ME DA ALAS PARA SEGUIR ENTRENANDO Y PREPARÁNDOME PARA MACHACARTE. (JA, JE, JI, JO, JU).

14 comentarios:

Àlex Marrasé dijo...

no sera tant!
pero si continuo sent jo, el chatarrilla que se li enganxen totes les rames per les senderes, cau en la primera pedra que es troba que es troba i que continuara chupan roda el que pugue.

Àlex Marrasé dijo...

Mangante, ara estem parlant de la carretera. Quan arribe la BTT ja en tornarem a parlar, mentre disfruta-ho, perquè vas fer algo que ni jo en els millors moments d eforma hagués provat.

Àlex Marrasé dijo...

com se nota que no tens feina.
te deixo que vaig a veure lso maravillosos 70's (alex)

Yaros dijo...

Felicitats Àlex!! ja veig k per molt k te queixies,.. sempre estas en forma!!
Este finde també anirem anirem en tota la colla a correr la de marathon a fals. Ja mos vorem per allà.
Saludos!!

Joan Mèlich Bonet dijo...

Alex molt be per la carrera! ens veiem a montroig

Adew!!!

Alfonso dijo...

Per part meua vas fer un carrerón, molt intel.ligent, i sobretot en seguir un cop ens van fotre ma en el descens de Som, jo reconec que allí hem vaig emparrar (dubtes), i després al veure que obrieu espai hem rebatia.
Ole! Un parell d'ous.
Parlar desde atràs de paquet és fàcil.

Àlex Marrasé dijo...

a la baixada de som qui ens va agafar? es que no miraba molt cap atras

batiste dijo...

La social vista de el paquet estaba clar que la escapada era un suicidi, perque no havia ningu del ILERDA(eren 10), ni tampoc FRANCO, aixi no pudia arribar mai,y tambe saben el final tan dur( rampes hasta del 18%).CERVANTES va fer la seva carrera y al final remata la feina del equip. Del 15 primers no havia ningu de la escapada .Al final es com acabes y lo altre son batalletes para contar al amics.

Àlex Marrasé dijo...

ha vere batiste si ho dius per la teua carrera no digues res perque vas estar amagadet com sempre.
i al final vas quedar com vas quedar perque tota la pujada a ermita de mig cami (lo mes dur del final) o vas fer chupan roda a un cotxe perque a mi me vas adelantar llavors. tens obsesió pels cotxes com a la de cantavieja que te vas fer tot el final del port a roda. aixo es de TRAMPOS

batiste dijo...

Al final es com acabes y lo altre son batalletes para contar al amics....7º clas. y tu 16º.

Jordi dijo...

al final es com acabes, pero que te quiten lo bailao, i mes aqui, que es igual entrar lo 7 que el 16, que guanyes lo mateix.

Alex va tenir un parell de collons i força, cosa que altres a xupar i a esperar.

Van quedar avant d'ell, si, pero ell se va tirar tota la carrera sol, com los homes

batiste dijo...

si jordi,pero altres(CERVANTES)a chupar , a espera y a GUANYA.

Alfonso dijo...

Aquí tothom teniu part de raó, però esta clar que qui no arrisca, no pisca.
Ho sigui que qui li agradi estar-se quietet 2 hores i maxacar al final, xapó! I a qui li agradin les aventures i la èpica, pues també, jo m'hagués pogut guardar, i vaig arriscar.
L'important és que després a nivell personal estiguis satisfet amb el que fas. Això ho és tot,

batiste dijo...

Alfonso ,FIGURA,el diumenge te vaig veure fort, be me alegro!.
Hola Alex,respecte a ultim comentari teu,(..........TRAMPOS.)crec que atacarme personament esta fora de lloc.Yo lo unic que e comentat una visio de la social desde dins del "paquet"( si en algun moment te ofes,de demano PERDO.),sense critica a tu y ni ningu.Cada un competis a la seua manera, yo a la defensiva y tu atacant(com al futbol).Bueno espero que esta polemica quede olvidada. Anim y a entrena molt que tenim que donar MOLTA GUERRA A LA CARRETERA!!!!(cada un a la seva manera ,claro).