domingo, 27 de septiembre de 2009

UFFFFF

Quin final de campanya més cansat i quin final de mundial de ruta més guapo.
Lo primer comentar: que ja per fi me tret de damunt esta temporada 2009 i que com a molt quedara alguna marxa de pretemporada ara al final de tardor si es que l'hi ha.
El final de campanya ha sigut en Alcover, circuit en forma de 8 de uns 30km en 2 pujades molt dures, la 2º i última de platerillo i patin.
De principi sortida neutralitzada pel poble i ja de sortida poso un ritme fort que no he pogut aguantar i allí ja m'han passat els jabatos (carnicer, martorells, garrido, cristian, cugat, bru,...) segur que si m'hagues aguantat un poc i no hagues perdut tan a poder hagues aguantat més estona, ja que al final les diferències del 3º per a tras s'han fet al principi.
D'allí al final de remontada com sempre, però en cap moment en bones sensacions.
Al principi de la última baixada ja estava 5º i bé de cames, però a la baixada he deixat passar a Bru que baixava més ràpid que jo i a meta he deixat passar a Garrido.
Al final 7º i 2º èlit. Suposo que proximament posaran temps i classificacions oficials apart de fotos i algun video.


Classificació:

1ºJordi Carnicer.
2º Enric Martorell. (1º èlit)
3º Jordi Martorell
4º Cristian Vazquez
5ºJaume Bru
6º Jordi Garrido
7ºÀlex Marrasé (2º èlit)
8º Jordi Cugat


I del Mundial que dir fins la penúltima volta un avorriment monumental però d'allí al final exhibició del meu corredor preferit CANCELLARA, recital de Cadel Evans (per fi pobre te sort) i els espanyols bé i el català PURITO molt bé ( escapat tot el dia i encara 3º).

No hay comentarios: