domingo, 20 de septiembre de 2009

Marxa Cervera.

Gran matinada de diuemenge, este cop els despertadors sonavent sobre les 5:30h del matí. LLoc d'arribada Cevera del Maestre (primerament passant per la Rapita, a buscar a l'amigacho PEP).
Sortida a les 8:00 i poc, pels carrers de Cervera. I ritmaso desde l'inici per part de Oleg Chuzhda (corredor professional del AMPO CONTEPONLIS de Murcia ) tot seguit per un altre Pro del WURTH, el Sagunteny Benito i els nostres 3 corredors Pep, Marrax i Àlex.
A poques de començar la pujada, hem treuen de punt i me quedo llençat com una colilla tota la carrera, que tenia un total de 60km (solament David Caballé m'ha fet companyia i al final Pep).
Per davant ritme de carrera en els 5 corredors esmentats abans, fins que a la 1º pujada forta de veritat Marrax es queda retrassat un poc i perd temps sobre els 4º primers.
De baixada es queda el corredor del WURTH i l'agafem Marrax per davant i Jo i poc més tard David, que hem seguia pocs metres.
Ja en l'última pujada forta, la Perdiguera, Marrax agafa a Pep i més tard Jo. D'allí fins el final ritme fort per intentar treure temps a David.
Al final espero a Pep per entrar tots 2 junts a meta en un dels matins mes durs del Estiu.
60km 2:38h casi 10' més ràpid que l'any passat on hi vaig guanyar.

Classificació:

1º Benito PORTEÑA
2º Olav AMPO CONTEMPOLIS Murcia
3º Marrax PROGRESS
4ºPep PROGRESS
5º Àlex PROGRESS
6º Caballé CAN VICTOR
7º Jordi Garcia TURISPORT
8º WURTH

Proximament alguna foto.

PRÒXIMA CURSA CANTAVIEJA - CUARTO PELAO

No hay comentarios: