domingo, 21 de febrero de 2010

La decisió encertada.

Matí que amenaçava pluja, a la població del professional Xavier Florencio, en la social de Montroig de mateix nom que el corredor de Cervelo.
Els organitzadors ens tenien preparats el circuit de sempre, circumvalan la ciutat i fen la pujada a Riudecanyes, en total 20km de circuit en un repechaco del 15%. Les carreteres un poc brutes per obres, fem per la carretera i al final gotes de pluja sobre l'asfalt.


esta setmana ens arriven les noves indumentàries, i per fi vestirem els colors que sentim.


En la 1º volta alguns intents d'escapada pujant a riudecanyes, fins que abans d'entrar el poble es fa l'escapada bona amb 5 corredors en pedegree, dels quals hi han noms com Segi Esteve, Ivan Diaz, Arnau Mendez i Victor Iturat (lider de la Xallenge de la Canonja i guanyador en Tortosa) que ha caigut i les primeres exploracions han confirmat una fractura de clavícula, d'aqui donar anims a un jove corredor en progressió.
Per part nostra, per fi ens reuniem els 3 corredors del CATALUNYA SUD, els germans Marrasé teniem encara les cames pesades d'ahir a la Canonja.
Ja un cop en la 2º volta, Pep s'ha fotut a tirar  fins el principi de la 4º quan ha començat a ploure, hem anat a relleus els 3 components. Però com sempre el grup no dona ni mitjà ajuda i després aprofitent el moment per fer el pillo.
Al final, en l'inici de la 4º volta i ja en unes quantes caigudes esquivades hem decidit, per unanimitat, acabar l'entreno d'avui en casi 39km/h i 60km.
La setmana vinent final de la Xallenge de la Canonja en la mítica pujada a la Teixeta, amb una cursa orfe de líder.

3 comentarios:

Jordi dijo...

A veure esta roba que no arriba que tal serà. Ens veiem a la Canonja

Arnau Planas dijo...

La puta quin nivell!! GAS MARRAX!!

Can Victor dijo...

Germans, haver si ens veiem demà, no dic puijant la Teixeta pq segur que anirem tots prou crusats, però un rato abans o después i fem una mica de tertulia!!!

Ànims i por ellos!

Cugat