sábado, 20 de febrero de 2010

39,5km/h! Pero no feia vent?

Tarde ventosa, com les que ens acostumbra a fer per la Catalunya Sud, que hem soportat en la 2º part de la Xallenge de la Canonja.
Els de la Canonja ens tenien preparat un circuit en 1 volta llarga i 1 curta, en total 85km i 890m de desnivell.
Ja abans de la sortida, els he comentat als de la grupeta de l'Ebre, que avui hi havien molts de JABATOS en el peloton (al final ha guanyat un que li diuen Jabalí).
Desde la sortida Social molt moguda, en caigudes, espentes i molt de sustos sobretot de principi, fins que a Coll Batalla s'ha trencat prou.
Per part nostra, jo en el primer repechaco (coll batalla) l'he fet prou davant, pero els jabatos dels més bons ens han fet tallar a 1km de la cota. Llavors he sigut el primer en contactar ja al principi de la baixada, juntament en Carnicer Jr, Llibert Mill, Jordi el Moso...  mentres Marrax, que és un home patidor, s'ha quedat semi tallat, en més gent ja que portava un 11-21, però ha empalmat baixant, d'aquí al final molts de tirons i intents d'escapada, sobretot pujant a l'Alforja, jo ho he intentat, però ha sigut en va.


Quina cara d'imbècils suats s'ens ha quedat al final

A meta han entrat uns 5 fugats (tot pata negra) i els dos germans hem entrat en el 1º pilot. Crec que sobre els 20º de la general, bon sabor de boca pel nivellaco que ha hagut esta tarde.


Demà ens espera la social de Florencio, ha veure si recuperem prou.

1 comentario:

xavier domenech dijo...

ieee enhorabonaa per la carrera! io mai quedat tallat a la batalla tmb, en un grup de potse 40.... que tirabem 5 IMPOSIBLE ARRIBAR AL PELOTON PRINCIPAL... dema a vuere com va la florencio's social!!!!
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS