martes, 29 de diciembre de 2009

3 de 9!

Pos si xiquets, ja son 3dies de 9seguits que me mullo entrenant. Ja comença a ser avorrit el tema, després del molt bon dia que vam tenir diumenge, en l'última surtida de l'any, en la grupeta de la muerte de la zona de Vinaròs. En los locos de Ivan Diaz, Benito i Alejo (progress 2010), pablo Pitarch, Sergio Profiltec, Batiste el cicliste, Jesus Veiga (Camp de Tarragona), Javi Rodriguez alias C.C. CAMARGO i un Gazpachero (d'Alcala de xivert) que aportat el ritme del inici junt en Ivan.
La ruta eligida per a l'últim diumenge de 2009: Vinaròs - Santa Magdalena - Salzadella - Torre en Domenech - Albocasser (pit-stop) - Les Coves de Vinroma - Alcala de Xivert - Vinaròs. Que dir que heu coneixia tot però no ho hava fet mai del tiron, en varios ports dels llargs i durets i pocs cotxes i estes coses. Total uns 130-140km mitja de 31,5km/h 136ppm de mitja 179ppm de màxima uns 2200m de desnivell al GPS. Sensacions molt diverses ja que pujant en prou penes aguantava un ritme de 170ppm per en forces per aixecarme de la bici i pel pla molt fàcil fent relleus i encara en molta polvora per cremar després de 4h. Això si per la tarde no valia 1duro.
Que dir que Benito el dia abans s'havia remullat uns 130km a todo meter en oleg Chuzda (Caja Rural) i Alejo que esta que s'en surt, serà lo que minja l'animal.



Aquí una foto dels 3 maleantes del Progress 2010 mtb Ivan Benito i Alejo (PIT STOP)

Ahir dilluns: descans semanal que m'ha anat de CATEGORIA.
Avui dimarts: 2h en 20' a 100rpm de pujada a la Sènia i 10x 20" a tope de cara al Mas de Barberans en R=3' avui mitjà de 33km/h 142ppm de mitjà i 166ppm de màxima. I per enessima vegada en aigua i ja començo a cansarme de desmontar, limpiar i engrassar la bici, secar les zapatilles i casco en paper de diari i dutxarme primer  que fer els estiraments per no congelarme.
Demà me toquen 3h ha veure si el temps en respecta i puc sortir per la zona de Peñiscola que sino no se d'on treure temps ja que acabo de treballar a les 14h.
Avant i canvi!

1 comentario:

JOSEP BETALÚ dijo...

A vore si vos reventareu a la pre temporada i després no no vos quedarà polvora per les carreres. Vos passa com a mi, que quan algú vos ataca no sabeu dir que no, jeje¡¡¡