martes, 6 de julio de 2010

NO HA POGUT SER

JODEEEEEEEER!!!!!!
Vaya temporada que porto pel que fa als campionats, sembla que no soc home d'aquest tipus de cursa. Als de Catalunya a Tavascan vaig perdre 2 dels 4 tornillos dels plats i als Provincials a la Fatarella trenco la cadena.
Vaig estar revisant la mecànica el dia antes per no tenir cap ensurt, ja que vaig tornar a possar el plat de 42 dents que hem va fallar a Tavascan, però aquest cop amb Loctite als tornillos per evitar perdre'ls.
Durant la cursa les sensacions van anar millorant a mesura que passaven les voltes. Al principi vaig tenir un fart per aguantar la roda, primer de Pep que va possar un fort ritme de sortida i desprès de Juncosa, però poc a poc tenia la sensació de que anava amb un pel més de forces del que hem pensava. Mecànicament no vaig tenir cap problema, però en l'últim pas per la zona tècnica vaig notar en un parell de pedalades que me saltava una corona, i al arrivar al inici de la pujada dura del principi se'm va ocorrer mirar als palts i vaig vere que hi havia un eslabó obert. Només començar la pujada vaig possar el pinyo gran, però a la segona pedalada, crash! Adéu al Campionat i a l'Open. A partir d'aquí llàgrimes, impotència i ràbia, ja que encara que no ho sembla, he de fer grans sacrificis de feina i sobretot de la familia, per poder treure algo de temps per fer algun entrenament.
Ara les motivacions que hem queden tan sols són per al Campionat d'Espanya (creuaré els dits) i per a la Copa Catalana.
De moment això es tot, seguiexo sense haver sortit a entrenar desde el diumenge, a veure si demà tinc algo de temps.
Avant MANGANTES.

2 comentarios:

Guardia dijo...

Animat que aquestes coses tan sols passen una vegada , ja veuras com al campionat de espanya tens molta sort.

ARTURO J. dijo...

Hola! En primer lugar enhorabuena por tu victoria en el Descenso a Saco. Todo el mundo que te vio correr se quedó maravillado por tu técnica y fuerza. Las diferencias fueron bastante notables y nos honramos de incluir tu nombre en el palmarés de la prueba. Otra cosa, durante la carrera, muy accidentada como bien sabes, hubo algún accidente que requirió las atenciones del personal de la prueba (desbordado) y de la gente voluntaria que se ofreció a ayudar. Entre otras personas tuvimos la suerte de contar con un señor, médico, que nos dijeron que era de Tortosa y que iba contigo, etc, al que nos gustaría agradecer su buena disposición con un pequeño detalle. Yo me llamo Arturo J. Muñoz y pertenezco a la organización del XVIII Descenso a Saco. Mi dirección de correo es artnnapurna@hotmail.com Gracias por todo y, lo dicho, enhorabuena por tus trofeos!!!