jueves, 19 de marzo de 2009

NO ME ESPERES PER SOPAR

I es que avui, son les 19.20h i encara no he pogut entrenar. Suposo que quan arribe de currar a casa tindré temps per fer l'hora i poc més de rodillo que me toca per avui, en alguna que altra serie (que no ús desvetllarè). La veritat es que no conec cap esport més sacrificat que el ciclisme. Cuanta gent després de tot un dia de feina al arribar a casa es posen a fer series al rodillo, quan realment el que desitjes és dutxar-te, sopar i relaxar-te al sofà. Som uns matats, i el que digui el contrari que ho demostre. Sinó pregunteu-li a Abel (Maes), que després d'aixecar-se a les 5 del matí i portar currant tot el día surt a rodar una estona sense dinar, arriba a casa es dutxa, menja de peu mentre fa els entrepans per a les seves filles i marxa a buscar-les a l'escola. Molta gent pensa, per a què et mates tant si no has de competir? Pues, perquè ho portes a la sang, i ets un matat del ciclisme, i la veritat, prefereixo això que està voltant pel poble o la ciutat amb un cotxe de més de 5 anys, mal tunejat, amb la veu a tope i els timpans perforats, o estar tirat jugant a qualsevol consola, menjant patates i bollicaus com un home loco.
Bé, aquest cap de setmana Open Comunitat Valenciana a Onda. A veure que tal se'ns dona. Jo de moment en recuperació i preparació. Segurament la setmana vinent m'estrenaré a la Marxa de Tortosa amb final a Caro. Ja us contaré més endavant.
Avant i canvi.
PD: felicitats a tots els Joseps, Peps, Pepones, Pepitos, Josés,... i a tots els pares.




Avui divendres 20-03-2008:

Al final ahir vaig cumplir amb una hora clavada, contant amb les series (les he trobat duríssimes, suposo pel cansament del dia).
Un poc pesat este nou model de rodillo
Avui divendres toca 1h de rodillo suau, a vere si puc treure aquesta hora d'un puesto o altre, i demà guardia de 24h a Gandesa. Diumenge a vere si puc fer algo de fondo i a migdia rebo alguna bona noticia d'Alex Marrasé i els companys.

No hay comentarios: