lunes, 16 de noviembre de 2009

I trenca - torrompers

Pareixia que el ciclisme de montanya estava mort, pero res semblant en l'esmentat. Este fi de setmana es van ajuntar més de 180 mountainbikers a la població de CORBERA D'EBRE desprès de la crida dels BICI-ATS que ens vam preparar una marxa molt xc amb llargues pistes polsoses i pujades en forts desnivells.
Per als mes atrevits que varen fer el circuit llarg els esperava el millor del matí una llarga i dura pujada que enllaçava en una baixada impressionant de sender (sense una pedra, llimpia...) que ens portava a meta.



La "pseudocursa" comença amb qui a la postre sería el vencedor Josep Turon (OLYMPIA TEAM) que ens posaria un inici de cursa molt fort i que ningú el podría seguir, per detràs Xavier Domenech, Biciacción Master i els brothers intentaven no perdre ritme.
Ja en la primera baixada Marrax doblega el plat gros i tingué que baixar de la bici i a base de cops de pedra adreçar-lo, en aquest moment Àlex l'agafavaba i anirien una estona tots junts fins que Marrax se'n anar i agafa al Biciacción. Mentres Àlex intentaría en totes les seves forces (poques, ja que vaig estar tota la nit de guardia sense parar) agafar als 2 escapats que alhora s'unien amb el 2º classificat fins el moment Domenech.
En començar l'última pujada del circuit llarg la tripleta (MARRAX, Domenech i Biciacción) portaven uns 30'' a l'Àlex que al poc agafaría una MIFA (m'havia caigut el bido de l'aigua i portava ja mes 45' sense poder beure).
Ja de baixada Marrax s'arrosega pel terra quan tenia més prop que mai a TURON.


Al final:
1º Josep Turon.
2º J.J. Marrasé
3º Xavier Domenech
4º Biciacción
5º Àlex Marrasé

La valoració de la cursa molt bona: puntualitat, organitzadors, ben marcat (l'únic però al meu gust massa pista)
La valoració del estat de forma no es pot donar molta importància ja que casi no pujem a sobre la bici.
La setmana vinent a Santa Barbara i la seguent a XERTA.

1 comentario:

ilercavons dijo...

Que no pari...
gaaaas
Salut i força
Ens veiem a La Fatarella?
joan