domingo, 8 de febrero de 2009

Fue bonito mientras duro.

Allí estava jo, tirat a terra i cridant de dolor en mig de la trialera, agafant-me el braç i pensant si podria ser que m'hagues trencat algun òs; quan hem ve a la memoria l'accident que va tenir el nostre amic Pep per culpa d'un gos.
Al final, crec que no tinc res més que xapa i pintura al cos i la bici.
La sortida fins la caiguda prou distreta amb 2 averies entre mig però res d'importància.

Ja feia setmanes que voliem sortir amb els nostres amics i companys d'equip, avui a tocat. Hem sortir PEP (pepone), Roger (damborenea), Alejo (cadufero) i els germans Marrasé.


La ruta escollida ha estat la zona de la falda dels Ports de Caro, prop d'Alfara de Carles, (Font Nova, Font de Domingo, Font d'en Perera, Via Verda...), per a qui ho conegue la zona de la Moleta.
Crec que hem fet 3h i poc més amb tot tipus de terreny, sobretot zones tècniques i fortes pujades, on el vent ha estat mig protagonista, però al final ens ha deixat fer més o menys.

Demà toca descans, ha a veure si així hem recupero del cops. De moment encara hem puc mig moure, però la cadera dreta ma dreta i costelles zona dreta estan bastant dolorides.

2 comentarios:

Can Victor dijo...

Ei mangante, mos vas fer campana lo disabte!!! Mira que cambiar la rutilla que mos havie preparat lo cabessilla Lletí per rodillo... Ya te vale! Haver si coincidim algun dia i fem uns quants qmtrs, jeje

Salut i gas!

Cugat

Jordi dijo...

Ahir pareixies el langui, a vere si vas en conte, que entre lo dissabte a la nit i la sortida del diumenge ja has acumulat massa castanyes.